FacebookTripadvisorMusic
Close

Sport

RoniocPhoto

Dalmacija je idealna za istraživanje biciklom ili pješice. U mjestu je nova staza za jogging, dok biciklističke i treking staze koje se protežu njezinom unutrašnjošću i otocima otkrivaju neopisive ljepote ovoga kraja.

Duge šetnje i vožnja biciklom uz more uz nezaboravan zalazak sunca poseban su doživljaj.

Na raspolaganju su vam naši bicikli.

More, beskrajan izvor radosti i aktivnosti poput ronjenja, jedrenja i surfanja.

Zahvaljujući izvanredno razvedenoj obali, s više od 200 otoka i otočića, razasutih poput perli u kristalno čistom plavetnilu, kao i brojnim tjesnacima, kanalima i uvalama te pogodnoj klimi, zadarski arhipelag jedinstven je raj za sve vrste nautičkih aktivnosti, za plovidbu punim jedrima kao i za krstarenje motornim brodom. Uputite li se na ovu nautičarsku avanturu iz snova, u obilasku otoka ne propustite božanstvene gastronomske doživljaje u restoranima i domaćim konobama u šarmantnim malim lučicama koje njeguju stare običaje i tradicionalnu mediteransku dokolicu. Ronjenje, još jedan morski užitak. Iskusni ronioci mogu krenuti u potragu za atrakcijama poput endemičnih vrsta flore i faune Jadrana ili potopljenih rimskih galija, dok je za početnike organizirana škola ronjenja.

A za sve one željne uzbuđenja u neposrednoj blizini postoje mjesta za adrenalinske sportove poput slobodnog penjanja, trčanja po brdima i vožnje mountain-bikeom po zahtjevnim stazama kao i istraživanja špilja.

Na rijeci Zrmanji moguća je vožnja kanuom i rafting.